Sponsoren

Sponsoring Tennis Vereniging Arkel

Met een mooi tennispark, jaarlijks een Open Toernooi in Maart (van Houwelingen Tweewielers Arkel voorjaars Open en een Open Toernooi in September (Büller Bouwmaterialen Arkel Open), deelname en organisatie van meerdere competities en vrije tennisavonden is Tennisvereniging Arkel een bruisende, sportieve en gezellige vereniging met leden in alle leeftijdsklassen uit Arkel en omgeving

Ondanks de meer dan gewaardeerde inzet van vele vrijwilligers heeft de tennisvereniging Arkel ook  steun van sponsoren nodig. Met de steeds minder wordende subsidies en de wens om de contributie voor iedereen betaalbaar te houden zijn sponsoren onmisbaar. Gelukkig hebben we al een aantal mooie en trouwe sponsoren, maar we zijn op zoek naar meer.

Los van het feit dat u als sponsor uw steentje bijdraagt aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen helpt het ook om uw naamsbekendheid te vergroten. Ons tennispark ligt namelijk op een hele gunstige zicht locatie . Over de dijk en over de zuidelijke toegangsweg naar Arkel passeren dagelijks  honderden mensen ons park.

Wilt u uw bedrijfsnaam in uw eigen huisstijl op een doek van 3 meter op ons tennispark hebben of wilt u op een andere manier sponsor zijn, neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met onze sponsorcommissie. Ook voor vragen kunt u ons op het volgende email adres bereiken. We horen graag van u.

E-mail: sponsor@TVA-Arkel.nl of 0652481632