Sponsoren

Sponsoring Tennis Vereniging Arkel

Met een mooi tennispark, jaarlijks een Open Toernooi in Maart (van Houwelingen Tweewielers Arkel voorjaars Open en een Open Toernooi in September (Büller Arkel Open),  deelname en organisatie van meerdere competities en vrije tennisavonden is Tennisvereniging Arkel een bruisende, sportieve en gezellige vereniging met leden in alle leeftijdsklasse uit Arkel en omgeving

Door de meer dan gewaardeerde inzet van vele vrijwilligers heeft de tennisvereniging Arkel ook de steun van sponsoren nodig. Met de steeds minder wordende subsidies en de wens om de contributie voor iedereen betaalbaar te houden zijn sponsoren onmisbaar. Gelukkig hebben we al een aantal mooie sponsoren, maar we zijn op zoek naar meer.

Los van het feit dat u als sponsor uw steentje bijdraagt aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen helpt het ook om uw naamsbekendheid te vergroten. Ons tennispark ligt op een hele gunstige zicht locatie, namelijk langs de toegangsweg van Arkel. Dagelijks passeren hier honderden mensen ons park.

Wilt u uw bedrijfsnaam in uw eigen huisstijl op een mooi doek/ bord op ons tennispark hebben of wilt u op een andere manier sponsoren, neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met onze sponsorcommissie. Ook voor vragen kunt u ons op het volgende email adres bereiken. We horen graag van u.

E-mail: sponsor@TVA-Arkel.nl