Nieuws

Afsluiting winterdubbel competitie

We kunnen weer terugkijken op een geslaagde winterdubbelcompetitie.

Bijna alle wedstrijden zijn gespeeld met dank aan positieve medewerking van de tennissers.

Afgelopen vrijdagavond 15 maart hebben we met een gezellig aantal deelnemers deze wintercompetitie afgesloten met tenniswedstrijdjes en werden we verwend door de heerlijke hapjes van Wendy en Gijs. Ontzettend bedankt voor hun inzet!!

Uiteindelijk leverde deze competitie een aantal ’s winters beste 2019 op.

Damesdubbel:                 Jantine en Gitta
Herendubbel A:               Ed en Jan
Herendubbel B:               René en Gert-Jan/Ferry
Gemengd dubbel:           Corrie en Andries

BANEN BEZET

Beste leden, 
Op vrijdag 29 maart 2019vanaf 19.00 uur -kan er op onze banen niet gespeeld worden. De banen worden gebruikt door een bedrijf Fastenal dat onze accommodatie heeft gehuurd voor bedrijfsactiviteiten.

Het bestuur

RABO Clubkas Campagne gaat weer van start

Beste leden,   

De Clubkas Campagne van de Rabobank gaat weer van start. Door op onze tennisclub TVA te stemmen kan er een aanzienlijk bedrag in onze clubkas stromen. En die kas kan – met de verduurzaming van onze club – best wat centjes gebruiken. Op de website van de Rabobank staan alle voorwaarden om te kunnen deelnemen. https://www.rabobank.nl/lokale-bank/alblasserwaard-vijfheerenlanden/

Het clubbestuur bedankt op voorhand alle leden die daartoe bereid zijn.

Rabobank Clubkas Campagne

Verenigingen en stichtingen die bankieren bij Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden kunnen meedoen aan de Rabobank Clubkas Campagne.

De leden van onze bank mogen elk jaar hun stem uitbrengen op de deelnemende clubs die zij een warm hart toedragen en zo € 100.000,- verdelen. De stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, hoe meer geld deze krijgt.

ZEGT HET VOORT!