Informatie & lid worden

Ontzettend leuk dat je overweegt om lid te worden van onze gezellige vereniging!  Op deze pagina leggen we uit hoe dat precies werkt en wat het kost.

Lidmaatschap
Lid worden van de vereniging is heel eenvoudig. Op de homepage (en op deze pagina) is een grote gele “word nu lid” button te vinden. Als je daarop klikt kom je op de pagina met informatie over de mogelijke lidmaatschappen en hoe je lid kunt worden.

KNLTB
Met het lidmaatschap van TVA wordt je ook meteen lid van de KNLTB. Je mag dan meedoen aan alle officiële tennis-competities en -toernooien. Je krijgt via de vereniging (na betaling van de contributie) een KNLTB-ledenpas. Deze pas (of een tijdelijke pas) gebruik je ook voor het verplicht reserveren van een baan via het afhangsysteem. Het afhangbord hangt links van de deur naar de kleedkamers en de toiletten.

Overige lidmaatschappen
Naast een regulier (jaar) lidmaatschap kun je ook kiezen voor bijvoorbeeld een winter-of (mid-)zomer lidmaatschap.  Je kunt dan welliswaar niet meedoen aan officiële (KNLTB) competities/toernooien, maar die maanden wel zoveel spelen als je wilt. Je kunt ook door een TVA-lid worden geïntroduceerd. Het na betaling verkregen pasje gebruik je daarna voor het verplicht reserveren van een baan (afhangen).

Neem in alle gevallen rechtstreeks contact op met de ledenadministratie.
(0183-563280 of ledenadministratie@tva-arkel.nl)

Sleutel
Voor het toegangshek van het park en de deur naar de kleedkamers en toiletten heb je een sleutel nodig.  Deze sleutel kun je via de ledenadministratie aanschaffen.

Tennisles
Als je je als lid hebt aangemeld en je wilt eerst gaan lessen, neem dan contact op met de bij de vereniging aangesloten tennisschool BAS-TA via www.bas-ta.nl
Je kunt helaas alleen les nemen als je lid wilt worden of lid bent van TVA

De contributie voor het jaar 2023 bedraagt:
Jeugd/Junioren t/m 7 jaar € 37,00
Jeugd/Junioren 8 t/m 17 jaar € 74,00
Jeugd/Junioren t/m 7 zomer- of winterlidmaatschap € 18,00
Jeugd/Junioren 8 t/m 17 jaar zomer- of winterlidmaatschap € 37,00
Jeugd/Junioren t/m 17 mid-zomerlidmaatschap € 20,00
Senioren € 147,00
Senioren zomer- of winterlidmaatschap € 74,00
Senioren mid-zomerlidmaatschap € 37,00
Overige bedragen:
Inschrijfgeld voor nieuwe leden € 11,00
Kosten sleutel € 6,00
Introductie jeugd/junior per 60 minuten € 3,00
Introductie senior per 60 minuten € 5,00
Afkoop vrijwilligersbijdrage voor senioren (bv bardienst/onderhoud) € 50,00
Verzuimboete vrijwilligersbijdrage  per keer € 50,00

Contributie
De contributie wordt door tussenkomst van KNLTB.club (ClubCollect) in rekening gebracht.
Je ontvangt de factuur in februari/maart via de mail of de post.  Het is mogelijk (wenselijk) om gebruik te maken van een automatische incasso.
In de contributie is je lidmaatschap van de KNLTB opgenomen. Verhogingen van de TVA contributiebedragen als gevolg van bijvoorbeeld een verhoging van de KNLTB-bijdrage of naar aanleiding van een andere reden, worden altijd vastgesteld in en door de Algemene Leden Vergadering.

Jeugd/Junior-lid zijn betekent dat je op 31 december van het verenigingsjaar nog geen 18 jaar bent.

Beëindiging lidmaatschap
Het beëindigen van het lidmaatschap (geen restitutie contributie) is mogelijk tot en met de maand november via telefoonnummer 0183-563280 of één van de volgende mailadressen :
ledenadministratie@tva-arkel.nl of secretaris@tva-arkel.nl