Open toernooi 2021

Beste leden,  

We zijn blij dat we ook dit jaar het jaarlijkse tennistoernooi in Arkel kunnen organiseren. Deze editie belooft anders te worden dan de voorgaanden, omdat deze gespeeld zal worden op onze drie nieuwe kunstgrasbanen. Daarover hieronder meer. Gelukkig zal niet alles anders zijn, want de bekende BBQ op de finale zondag blijft natuurlijk. 🙂 

  Daarnaast belooft het toernooi een bijzondere editie te worden omdat onze trouwe sponsor Büller Bouwmaterialen dit jaar het hoofdsponsorschap op zich heeft genomen. We mogen ons toernooi dan ook met trots het Büller Bouwmaterialen Arkel Open 2021 noemen! 

 Sinds november 2020 hebben we als vereniging met veel plezier de nieuwe banen (Roodzand Kunstgras) in gebruik mogen nemen. De banen liggen er geweldig bij en we zijn erg benieuwd naar jullie ervaringen. Wij hebben als toernooicommissie al vele leden zien schitteren op deze nieuwe banen. We zouden het dan ook super gaaf vinden als we jullie tijdens het open toernooi ook kunnen bewonderen. 

 Het Büller Bouwmaterialen Open 2021 zal plaatsvinden van zaterdag 18 september tot en met zondag 26 september 2021.

 Om gepaste chaos te voorkomen kunnen wij als organisatie besluiten om de populaire schema’s vroegtijdig te sluiten.  Schrijf je dus op tijd in!

Inschrijven kan via onderstaande link.

https://mijnknltb.toernooi.nl/tournament/72CFC674-FCA4-40A9-AE0C-4435670208BC

 Wij kijken er ontzettend naar uit!

 Sportieve groet,

 Paul, Kevin, Jantine en Tara, Jim en Peter