Nieuwe website online en uitnodiging voor verenigingsavond op 7 april 2018

Aan alle leden van TVA,

Beste leden,Enigszins vertraagd maar met trots kan ik jullie melden dat onze website www.tva-arkel.nlafgelopen weekend online is gegaan. Een aantal clubleden hebben zich ingezet om onze nieuwe website vorm te geven. Daarvoor dank. De website is het communicatiemiddel om allerlei praktische zaken door te geven en elkaar te informeren over het wel en wee van onze club. Surf er eens snel naar toe. Mocht je zaken missen of op een andere wijze aanvullingen en/of verbeteringen willen, laat het dan weten via admin@tva-arkel.nl .

Dan het volgende:
Jullie zijn bij deze van harte uitgenodigd op een algemene verenigingsavond van TVA op Zaterdag 7 april 2018. Wij willen jullie allemaal als bestuur bedanken voor jullie bijdrage aan ons gezamenlijke clubgevoel.

Wanneer jullie met je vaste tennisvrienden spreken over deze avond, zullen jullie snel tot de ontdekking komen dat deze email naar ALLE leden is gestuurd. Vandaar dat ik het maar vast aangeef. Van de overlevering heb ik begrepen dat dit onderwerp nogal eens wat voor beroering heeft gezorgd. “Wie nodig je uit en wie niet en wie bepaalt nu wat veel of weinig werk voor de club is” Wij willen hiermee benadrukken dat of je nu een bardienst draait, in de onderhoudsploeg zit of gewoon spontaan even de handen uit de mouwen steekt voor het nieuwe verlaagde plafond alles wordt evenveel gewaardeerd. Natuurlijk doet de een veel meer dan de ander, maar als je dat vanaf nu ziet ga je toch ook even spontaan je hulp aanbieden?

We hopen oprecht op een heel gemêleerde groep mensen en daarom het verzoek: komt allen!
Jullie zijn van harte uitgenodigd om samen met je partner aanwezig te zijn. We vragen je alleen via een reply op deze nieuwsbrief/e-mail te laten weten aan admin@tva-arkel.nlof je komt en daarbij of je alleen of met 2 personen komt, i.v.m. de inkoop. Graag voor 24 maart reageren.

Er is een hapje en een drankje geregeld. Het bestuur zal een maximaal aantal consumptiebonnen uitdelen afhankelijk van het aantal inschrijvingen.
Vanaf 18.30 uur zijn jullie van harte welkom in ons clubhuis.

In een eerdere nieuwsbrief heb ik aangekondigd 31-3 deze vond te willen organiseren. Echter dan is het paasweekend en verwachten we dat veel mensen een weekendje weg zijn.
Vandaar dat we deze avond hebben verschoven naar een week later op Zaterdag 7 April.

We zien jullie reacties graag tegemoet. We gaan er een gezellige avond van maken!
Met vriendelijke groet,

Namens het complete bestuur, Ferry