Coronaregels en Tennisvereniging Arkel

Beste leden en bezoekers van ons tennispark,

I.v.m. de aanstaande activiteiten op ons park, zoals de start van de KNLTB competitie 2020 en ons Open toernooi hanteren wij de gestelde Coronaregels en een registratieplicht op ons park. In de bijlage “Coronaregels en Tennisvereniging Arkel” kunnen jullie lezen, wat wij voorafgaand aan en bij bezoek van jullie verwachten op het moment dat de kantine en/of het terras geopend is. Het betreffende registratieformulier is als bijlage bijgevoegd, zodat je het eventueel vooraf in kunt vullen.

Wij wensen jullie ondanks de beperkingen een prettig,  sportief en vooral gezond verblijf op ons complex!!!

Met vriendelijke groet,

Bestuur TVA

Bijlagen:

Coronaregels en Tennisvereniging Arkel

Registratieformulier TVA